Een uitje voor de waaghalzen!

Groep

Samen met alle ouders uit onze buurt hebben we een bijzondere gewoonte. Veel mensen hebben een eetclubje, wij hebben een soortgelijk iets. Echter houden we allemaal niet zo van koken en vinden we dure wijn voornamelijk zonde van het geld – we gaan liever met dat geld wat anders doen. Zo kwamen we, bij de zoveelste borrel met normaal merk supermarktbier en –wijn, op het idee om een eigen clubje op te richten wat zich focust op het doen van leuke activiteiten. We staan immers allemaal open voor nieuwe ervaringen en willen graag zoveel mogelijk gedaan hebben nu we nog goed kunnen bewegen. We sparen samen een bedrag weg op een gezamelijke rekening van een paar tientjes per maand, en daar kan je een enorme pot van maken om leuke dingen te doen. Zeker met een groep van ons formaat (12 man) kan je vaak flinke kortingen krijgen.

Activiteiten

Waar we twee maanden geleden met zijn allen uit de gevangenis probeerden te ontsnappen, al een keer in het donker uit eten zijn geweest en discobowlen, -zwemmen én –golfen van de lijst zijn afgestreept, was de beurt aan mij en mijn vrouw om met een leuk uitje te komen voor afgelopen weekend. We doen dit immers om de maand, ongeveer. We vonden dit nog best lastig. Ski’en in een indoor-hal zou kunnen, maar de helft van onze groep heeft dat nog nooit gedaan en heeft daarom waarschijnlijk een minder leuke dag. Skydiven is wat heftig, net als bungeejumpen (hoewel dit wel op de lijst staan om ooit te doen). Al die escaperooms hebben die hun glans ook wel verloren en de 4D-film vonden we tegenvallen. We besloten het internet eens af te struinen en stuitten uiteindelijk op Airsoft. Airsoft is een activiteit wat ons een beetje aan paintball deed denken. Hierbij ga je in teams, verkleed alsof je in het leger zit, met elkaar de strijd aan. Je krijgt een geweer die niet afdoet van een echte, met zat kogeltjes  om de tegenpartij eens goed op hun dak te geven.

Actie!

De hoofden van onze vrienden waren hierbij echt onbetaalbaar. Ze hadden geen idee waar we heen gingen of wat we gingen doen – maar hadden dit absoluut niet verwacht. We hadden al aangegeven dat het een sportieve dag werd, maar dit was een nieuw hoogtepunt. De daaropvolgende barbecue en borrel die het bedrijf kon bieden maakte de dag helemaal compleet. Dit is een enorme aanrader als jij ook altijd leuke dingen doet met je groep. Ga er voor!

Geef een reactie