Alle ingrediënten voor een perfecte man cave

In de populaire Hollywood films kan het niet gek genoeg; een geheime lift naar de kelder. Maar vervolgens stap je niet in een normale kelder, maar stap je in een perfecte man cave. Er staat een complete geluidsinstallatie, die je uiteraard op maximaal volume kan zetten, aangezien de ruimte toch soundproof is. Een echte Amerikaanse koelkast, die tot de nok gevuld is met bier én uiteraard ijsklontjes kan maken, staat in de achterkant van de ruimte. Een grote plasma tv hangt aan de muur en één hoek van de kamer is compleet omgebouwd tot een gaming hemel. Daarnaast staat er een grote loungebank waar ruimte is voor al je vrienden tijdens de Superbowl. Een andere hoek is omgebouwd tot een kleine game hall; een biljarttafel, voetbaltafel en arcade spel maken de deze ruimte een ware hemel voor volwassen mannen en hun innerlijke kind.

De meeste mensen hebben alleen niet een geheime kelder die de grootte heeft van een compleet appartement. Dat heb je echter niet nodig! Een man cave kan ook in meer bescheiden vorm voor veel plezier vormen. In deze blog geef ik een aantal tips om een kleine ruimte om te toveren in een mooie man cave.

Gaming

Meeste jonge mannen vinden het heerlijk om even hun gedachten te kunnen verzetten tijden een potje gamen. Zodoende heb je onder ander nodig: een game pc, een goede computerstoel, een bureau en een goede koptelefoon. Zo kan jij genieten van je potje en krijg je geen opmerkingen over een te luid volume.

Tv

Om de ruimte van een tv kast te kunnen elimineren, kan je ervoor kiezen om de tv aan de muur te hangen. Als je vrij dunne muren hebt en zodoende geen tv aan de muur kunt hangen, kan je voor een smalle tv kast kiezen. Eventueel kan je ervoor kiezen de tv op het bureau te zetten om ruimte te besparen.

Spellen

Een biljarttafel neemt natuurlijk vrij veel ruimte in en is daardoor moeilijk in een kamer te plaatsen. Echter zijn er tegenwoordig ook spellen die ingeklapt kunnen worden en zodoende niet veel ruimte in hoeven te nemen wanneer er geen spel gespeeld word. Onder andere biljard, tafeltennis en tafelvoetbal zijn inklapbaar verkrijgbaar. Overigens is het ook mogelijk om tafeltennis op een normale tafel te spelen. Er bestaan netjes die je vast kan maken op een reguliere tafel waardoor je helemaal geen tafeltennistafel meer hoeft te kopen.

Geef een reactie